Sommer åbent (d. 28 juni til 12. august)

Alle ugens dage: 10.00 – 20.30

Summer hours (28 of june to 12. august)

Alle days of the week: 10.00 – 20.30

Ring og bestil din mad:

Barndommens rødder

 Som barn fik jeg en tidlig interesse for madlavning, et passions frø der blev sået af min farmor, som var kok, der  altid involverede mig i de kulinarisk udfoldelser i køkkenet og gjorde madlavning til en leg.

Billede af Stifter af Chris Pizza og hans farfar
Collage af Billeder fra Chris pizza i Ebeltoft

Opdagelsen af pizzaens verden

Min gastronomiske rejse tog en ny drejning i min ungdom, da min kammerat introducerede mig for en pizzasten der ændrede måden vi lavede pizza på, pludselig kunne vi lave en pizza i en almindelig ovn på 4 minutter, og servere på samlebånd for vennerne. Her blev min interesse for pizzaens verden startskudet til den inspiration som har gjort jeg har åbnet Chris pizza.

Italiensk inspiration

i 2018 fik jeg muligheden for at udforske den ægte italienske pizzakultur under en rejse til Italien havde jeg fornøjelsen af at spise på et af roms bedste pizzariaer. Oplevelsen af den enkelhed som hver pizza bød på, inspirerede mig til at forsætte pizzaeksperimenterne hjemme i mig eget køkken.

Stemningsbillede fra Chris Pizza sommeren 2023

Festivalens fornøjelser

I sommeren 2022/23 fik jeg muligheden for at lave pizzaer til Byggefestivallens sultne gæster, med stor succes fik vi lavet ca 2000 pizzaer på de to år, som vi fik meget ros for. Dette blev startskudet til mit eget pizzaeventyr her på Grobund i Ebeltoft.

Åbning af chris pizza

Året efter satte jeg mig for at åbne Chris pizza, og blev mødt med en kæmpe tilstrømning af lokale folk og venner som mødte op på åbningsdagen og støttede mit nye initiativ her på Grobund.

Billede af ejeren af Chris pizza, som ligger på banner.

Sæsonen 2024

Vi glæder os helt vildt til at kunne byde jer velkommen til den nye pizzasæson hos Chris pizza på Grobund. Jeg har fået assistance af min gode kammerat morten der er lokal ildsjæl her i byen, han skal hjælpe med at udvikle både vores menu og vores aktiviteter hen over sommeren, som i godt kan glæde jer til. Hos os får i ikke kun fornøjelsen af at spise god pizza, men nemlig også muligheden for at dele sjove øjeblikke med familien eller venner med alle vores aktiviteter og events som vi kommer til at afholde hen over hele sommeren, både inde og ude. Vi ses til åbning i påsken.